Moteriškai

Kokias ypatingas paslaugas siūlo profesionalūs grožio puoselėjimo specialistai?

Print Friendly, PDF & Email

Tos moterys, kurios nori nuolat turėti gražią veido odą, bent kartą per mėnesį apsilanko pas grožio procedūras teikiančius specialistus. Dažniausiai rūpinamasi veido valymu, raukšlelių mažinimu ir depiliacija. Gausybę grožio paslaugų teikia šios srities specialistus vienijanti įmonė „Vskinbeauty“.

Kokią naudą duoda hialurono rūgšties ar botulino injekcijos į veido odą?

Mokslinių tyrimų nustatyta, jog hialurono rūgštis žmogaus organizmui yra būtina kaip viena iš sudėtinių jungiamojo audinio dalių. Kadangi laikas nestovi vietoje, o žmogaus oda kasdien kenčia nuo aplinkos taršos, tiesioginių saulės spindulių poveikio, organizmas nesugeba tiek pasigaminti hialurono rūgšties, kad būtų atstatytas reikiamas odos drėgmės balansas.

Jam dingus sutrinka ir elastino skaidulų bei kolageno vidinė gamyba, kas lemia įvairaus lygio raukšlių tinklo tankėjimą. Šio nesklandumo išvengti padeda hialurono rūgšties užpildai, kurie po injekcijos į odą tolygiai pasiskleidžia odoje, todėl raukšlės ima trauktis ir jų skaičius akivaizdžiai sumažėja. Siekiant sumažinti mimikos raukšlių kiekį dar gali būti naudojamos botulino toksino injekcijos. Jos yra laikomos labai veiksminga raukšlių lyginimo priemone.

Kad procedūrų metu būtų išvengta odos dirglumo, prieš ją pradedant injekcijos vieta yra patepama nuskausminančia medžiaga. Teigiamas injekcijos poveikis, esant nepriekaištingam gyvenimo būdui, išlieka maždaug metus laiko.

Kaip ultragarsas padeda atsikratyti celiulito ir perteklinių riebalų sankaupų?

Celiulitas ypač erzina moteris. Šis estetinis trūkumas dažniausiai atsiranda balzakiško amžiaus sulaukusioms moterims. Jo metu riebalinės ląstelės susitelkia poodiniame riebaliniame audinyje ir formuoja vaizdą, primenantį mandarino ar apelsino žievę. Tokia „žievė“ daugeliu atvejų atsiranda sėdmenų ir šlaunų srityje. Pasitaiko, kad celiulitas susiformuoja juosmens, krūtinės ir rankų viršutinėse dalyse.

Žemo dažnio ultragarso bangomis galima įveikti celiulitą, nes jos tiesiogiai paveikia riebalų ląsteles. Procedūros metu jose susidaro kažkas panašaus į burbuliukus, kurie silpnina ląstelių membraną, todėl pro ją laukan pasišalina trigliceridai. Tad po to sumažėja riebalinės ląstelės tūris, o vėliau ir ji pati žūsta. Ląstelėje buvę riebalai virsta skysčiu ir po kurio laiko per atitinkamus organus pasišalina iš organizmo.

Iliustracija iš © pixabay.com

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Brukalų kiekiui sumažinti šis tinklalapis naudoja Akismet. Sužinokite, kaip apdorojami Jūsų komentarų duomenys.